Oldtimer verhuur

Oldtimer rally speurtocht

Oldtimer rally speurtocht Oldtimer rally speurtocht

Foto impressie

Op zoek naar een originele, avontuurlijke activiteit voor een bedrijfsuitje? Kies dan voor onze Rally Speurtocht! Doordat jullie aan de hand van een kaart en coördinaten jullie weg moeten zoeken, is dit de ideale teambuildingsactiviteit. De rally speurtocht is te rijden in een vrolijke 2CV (ook wel een lelijk eendje genoemd) een Volkswagen Kever of een retro Volkswagenbusje.

Terwijl jullie langs prachtige Hollandse landschappen rijden, zien jullie groene weilanden met grazende koeien, rustige rivieren omzoomd door knotwilgen en pittoreske dorpjes. Bij ieder coördinaat waar jullie naartoe rijden, moeten jullie een vraag beantwoorden. Voor ieder correct antwoord krijgen jullie aan het einde van de dag een punt. Daarnaast zijn er nog een aantal extra opdrachten voor onderweg waar bonuspunten mee verdiend kunnen worden. Welk team weet de meeste punten binnen te slepen? Die gaat er met de winst vandoor!

Hoe ziet jullie dag eruit?

  • Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers in onze gezellige showroom.
  • Uitleg van de rally en het rijden in een oldtimer.
  • Jullie avontuur kan beginnen! Om de beurt mogen alle teams vertrekken.
  • Bij terugkomst staat er een drankje met wat lekkers voor jullie klaar.
  • Tot slot volgt er een heuse prijsuitreiking!

Extra opties (tegen meerprijs):

In plaats van een koek bij de koffie/thee kan er ook vers gebak besteld worden. Willen jullie onderweg een koffiepauze? Wij weten genoeg gezellige restaurantjes in de buurt waar ze jullie graag ontvangen. Deze tussenstop nemen wij dan ook op in de route.

Daarnaast is het mogelijk om bij ons op locatie te starten met een geheel verzorgde lunch of kan er geëindigd worden met een gezellige borrel met bittergarnituur. Tot slot is het mogelijk om gezamenlijk te dineren in onze showroom. Met een leuke foodtruck is dit de kers op de taart van jullie onvergetelijke dag! Een foodtruck kan ingehuurd worden vanaf 35 pers.

Hebben jullie zelf ideeën om het bedrijfsfeestje nog meer naar jullie zin te maken? Laat het vooral weten; we kunnen de dag voor een groot deel aanpassen aan jullie wensen. Start- en eindtijden kunnen in overleg vastgesteld worden. Jullie bepalen het programma!

Offerte aanvragen
Showroom oldtimers

Neem een kijkje in onze oldtimer showroom!

Van Houten naar Nieuwegein. Van Nieuwegein naar Amersfoort. Om ons vervolgens te settelen in het pittoreske Hoogblokland. Hét ideale vertrekpunt (vlak langs de A15 & A27) voor jouw volgende avontuur. In onze showroom komt niet alleen ons verhaal tot leven, we werken ook aan dat van jou. We creëren herinneringen om nooit te vergeten.

Bezoekadres showroom
Hoge Giessen 9A, 4221 MA Hoogblokland

Plan een bezichtiging

Je kunt ook digitaal een kijkje nemen in onze showroom

Bekijk de showroom

Ga ook op avontuur!