Oldtimer verhuur

Affiliate partner

Sinds 2013 kun je bij We Love Oldtimers terecht voor de mooiste en meest bijzondere voertuigen. Inmiddels is er keuze uit 50 verschillende wagens. Van de klassieke volkswagen bus, stoere mustang of ouderwetse kever. Er is voor iedere gelegenheid een bijzondere auto te vinden. Een unieke ervaring. We zien graag dat je dit als affiliate partner met jouw doelgroep deelt! Wij zitten gevestigd in Hoogblokland, vlakbij Gorinchem. 

Ervaar het zelf
Onze partners krijgen zelf ook de mogelijkheid om een heerlijke dag met een oldtimer te ervaren. Wanneer je partner wordt bij We love oldtimers kun je een van onze voertuigen een dag meenemen, om hier bijvoorbeeld een review of blog over te schrijven. Heb je hier interesse in? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tracking & uitbetaling
Als affiliate partner vragen we je om een UTM link, vanuit We love oldtimers, te plaatsen op je website. Via deze link meten we het aantal offerte aanvragen en directe boekingen via jouw website. Voor iedere offerte aanvraag ontvang je €5 excl. btw, voor een directe boeking ontvang je €17,50 excl. btw. Je ontvangt maandelijks een rapport met het aantal aanvragen van de afgelopen maand, op basis waarvan je ons een factuur kunt sturen.

Als publisher kun je met ons samenwerken op basis van affliate links. Hier vind je alle informatie en benodigde documenten om dit tot een succes met maken.

Zijn er nog vragen? Mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Downloads

Showroom oldtimers

Neem een kijkje in onze oldtimer showroom!

Van Houten naar Nieuwegein. Van Nieuwegein naar Amersfoort. Om ons vervolgens te settelen in het pittoreske Hoogblokland. Hét ideale vertrekpunt (vlak langs de A15 & A27) voor jouw volgende avontuur. In onze showroom komt niet alleen ons verhaal tot leven, we werken ook aan dat van jou. We creëren herinneringen. Om nooit te vergeten.

Bezoekadres showroom
Hoge Giessen 9A, 4221 MA Hoogblokland

Plan een bezichtiging

Je kunt ook digitaal een kijkje nemen in onze showroom

Bekijk de showroom

Ga ook op avontuur!