Oldtimer verhuur

Bedrijfspromoties

Bedrijfspromoties Bedrijfspromoties

Foto impressie

Een echte eyecatcher nodig om jullie campagne te versterken, producten of diensten te promoten of om jullie merk onder de aandacht te brengen? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres! Onze klassieke oldtimers zijn uitermate geschikt voor promoties, campagnes en fotoshoots.

Door de vrolijke kleurtjes vallen de oldtimers goed op, waardoor ieders aandacht naar jullie promotie getrokken wordt. Willen jullie de oldtimer bestickerd hebben, bijvoorbeeld met jullie eigen logo? Ook dat kan! Onze partner kan custom ontwerpen voor jullie maken en ervoor zorgen dat de oldtimer bestickerd voor jullie klaarstaat wanneer jullie deze op komen halen. Zelf geen mogelijkheid om de oldtimer op te komen halen? Dan brengen wij deze (tegen meerprijs) bij jullie op locatie.

Hebben jullie andere ideeën dan hierboven genoemd? Neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met jullie mee!

Offerte aanvragen
Showroom oldtimers

Neem een kijkje in onze oldtimer showroom!

Van Houten naar Nieuwegein. Van Nieuwegein naar Amersfoort. Om ons vervolgens te settelen in het pittoreske Hoogblokland. Hét ideale vertrekpunt (vlak langs de A15 & A27) voor jouw volgende avontuur. In onze showroom komt niet alleen ons verhaal tot leven, we werken ook aan dat van jou. We creëren herinneringen om nooit te vergeten.

Bezoekadres showroom
Hoge Giessen 9A, 4221 MA Hoogblokland

Plan een bezichtiging

Je kunt ook digitaal een kijkje nemen in onze showroom

Bekijk de showroom

Ga ook op avontuur!