Oldtimer verhuur

Dagje toeren met een oldtimer

Willen jullie een uniek dagje toeren met een oldtimer? Bijvoorbeeld gezellig op stap met vrienden of familie, of als verrassing voor een verjaardag, babyshower of jubileumdatum? Onze oldtimers zijn te gebruiken voor vele gelegenheden! Kies een eigen route, of maak gebruik van één van de gratis routes die wij op locatie klaar hebben liggen. Hieronder kun je alvast wat inspiratie opdoen!

Een dagje toeren is mogelijk  voor zowel een hele dag (van 9.00 tot 17.00 uur) als een halve dag (9.00 tot 12.30 of 13.30 tot 17.00 uur).
De meeste van onze routes kunnen hier op aangepast worden.
LET OP: in het hoogseizoen (april t/m oktober) is een halve dag huur alleen mogelijk op doordeweekse dagen en alleen bij voldoende beschikbaarheid (afhankelijk van de verwachte drukte).

- Jullie mogen in alle oldtimers zelf rijden!
- Hele dag incl. 100 vrije km / halve dag incl. 50 vrije km.
- Volle tank mee, volle tank terug.
- Mooie gratis toerroutes en tips in de omgeving beschikbaar. 
- Altijd incl. allrisk verzekering
- Het hele jaar mogelijk (ook op zaterdag & zondag).
- Prijs altijd afhankelijk van type oldtimer en de huurdatum. 

Benieuwd geworden? Vraag dan HIER een geheel vrijblijvende offerte aan of laat je inspireren door op één van onderstaande buttons te klikken!

Showroom oldtimers

Neem een kijkje in onze oldtimer showroom!

Van Houten naar Nieuwegein. Van Nieuwegein naar Amersfoort. Om ons vervolgens te settelen in het pittoreske Hoogblokland. Hét ideale vertrekpunt (vlak langs de A15 & A27) voor jouw volgende avontuur. In onze showroom komt niet alleen ons verhaal tot leven, we werken ook aan dat van jou. We creëren herinneringen om nooit te vergeten.

Bezoekadres showroom
Hoge Giessen 9A, 4221 MA Hoogblokland

Plan een bezichtiging

Je kunt ook digitaal een kijkje nemen in onze showroom

Bekijk de showroom

Ga ook op avontuur!