Oldtimer verhuur

Over We Love Oldtimers

Over We Love Oldtimers Over We Love Oldtimers

Een ontdekkingsreiziger in hart en nieren. Dat is wat ik ben. Iemand met een gigantische passie en liefde voor reizen. Dat gevoel wilde ik meer mensen laten ervaren. Hoe kan dat beter dan met een iconisch Volkswagen busje? In 2013 vond ik ‘m. Dat busje. Een blauwe, om precies te zijn, genaamd Blue Ocean. Mijn hulpmiddel om Nederland aan nieuwe avonturen én een grote glimlach te helpen.

Vanaf dat moment stond de groei van We Love Oldtimers in de zesde versnelling. Binnen een mum van tijd groeide het bedrijf van 1 bus naar meer dan 55 oldtimers. Ik werd wij. Maar de gedachte erachter bleef: we laten jou - onze gast - kennis maken met de mooie verhalen en een stukje geschiedenis achter onze oldtimers. Om vervolgens jouw dromen uit te laten komen.

Samen gaan we vol gas op ontdekkingsreis.
Wanneer stap jij in?

Jeroen Tokmetzis
CEO & Founder We Love Oldtimers.
 @weloveoldtimers

 Dorpsweg 132B te Hoogblokland (nabij Gorinchem, vlakbij A15 en A27)

Vacatures Offerte aanvragen

Ons team staat altijd voor jullie klaar!

Onze mensen
Van jong tot oud en alles ertussen in. Met passie voor oldtimers en avontuur. Met hart voor de zaak én op de goede plek. Hun doel? Jou, als onze gast, de dag(en) van je leven bezorgen. Iets waar nog weken - al dan niet jaren - over wordt nagepraat. Wij garanderen je één ding: die glimlach komt voorlopig niet meer van je gezicht!

Op zoek naar nieuw talent
Ben jij een rasechte avonturier en stroomt gastvrijheid door jouw bloed? We Love Oldtimers is altijd op zoek naar nieuw talent om onze missie te verspreiden. Op kantoor én op de weg. Benieuwd? Check onze vacatures en vind jouw nieuwe droombaan bij het leukste oldtimer verhuurbedrijf van Nederland en België!

Werken bij We Love Oldtimers

Team foto

Showroom oldtimers

Neem een kijkje in onze oldtimer showroom!

Van Houten naar Nieuwegein. Van Nieuwegein naar Amersfoort. Om ons vervolgens te settelen in het pittoreske Hoogblokland. Hét ideale vertrekpunt (vlak langs de A15 & A27) voor jouw volgende avontuur. In onze showroom komt niet alleen ons verhaal tot leven, we werken ook aan dat van jou. We creëren herinneringen. Om nooit te vergeten.

Bezoekadres showroom
Dorpsweg 132B, 4221 LL Hoogblokland

Plan een bezichtiging

Je kunt ook digitaal een kijkje nemen in onze showroom

Bekijk de showroom

Ga ook op avontuur!