Oldtimer verhuur

Op avontuur met een oldtimer!

Showroom oldtimers

Neem een kijkje in onze oldtimer showroom!

Van Houten naar Nieuwegein. Van Nieuwegein naar Amersfoort. Om ons vervolgens te settelen in het pittoreske Hoogblokland. Hét ideale vertrekpunt (vlak langs de A15 & A27) voor jouw volgende avontuur. In onze showroom komt niet alleen ons verhaal tot leven, we werken ook aan dat van jou. We creëren herinneringen om nooit te vergeten.

Bezoekadres showroom
Hoge Giessen 9A, 4221 MA Hoogblokland

Plan een bezichtiging

Je kunt ook digitaal een kijkje nemen in onze showroom

Bekijk de showroom

- Over We Love Oldtimers -

In de zesde versnelling

Een ontdekkingsreiziger in hart en nieren. Dat is wat ik ben. Iemand met een gigantische passie en liefde voor reizen. Dat gevoel wilde ik meer mensen laten ervaren. Hoe kan dat beter dan met een iconisch Volkswagen busje? In 2013 vond ik ‘m. Dat busje. Een blauwe om precies te zijn, genaamd Blue Ocean. Mijn hulpmiddel om Nederland aan nieuwe avonturen én een grote glimlach te helpen.

Vanaf dat moment stond de groei van We Love Oldtimers in de zesde versnelling. Binnen een mum van tijd groeide het bedrijf van 1 bus naar meer dan 55 oldtimers. Ik werd wij. Maar de gedachte erachter bleef: we laten jou - onze avonturier - kennis maken met de mooie verhalen en een stukje geschiedenis achter onze oldtimers. Om vervolgens jouw dromen uit te laten komen.

Samen gaan we vol gas op ontdekkingsreis.
Wanneer stap jij in?

Founder Jeroen Tokmetzis
Jeroen Tokmetzis

Eigenaar en oprichter van We Love Oldtimers

@jeroentokmetzis
@jeroen_tokmetzis

Geschiedenis

(scroll van links naar rechts)
Geschiedenis We love Oldtimers

- Onze websites -