Oldtimer verhuur

Inspiratie: onze routes

Onze routes Onze routes

Bij een dagje toeren met onze oldtimers mag je zelf bepalen waar je heen rijdt (binnen Nederland), maar als je inspiratie nodig hebt staan wij voor je klaar! We zoeken namelijk voor elk moment van het jaar de mooiste routes en leukste stops voor je uit. Je kunt bij elke route zelf bepalen welke punten je wel en niet bezoekt, dus ze zijn helemaal naar wens aan te passen. De routes liggen voor je klaar op onze locatie.

Welk seizoen het ook is; met onze oldtimers wordt het gegarandeerd een avontuur! Toer in de lente langs de mooiste bloesemboomgaarden en geniet van het ontwaken van de natuur. Zoek in de zomer de koelste plekjes op en neem onderweg een duik in een natuurplas. In de herfst kun je op bezoek bij een pompoenboerderij of zelf appels plukken voor een heerlijke appeltaart en in de winter stop je bijvoorbeeld voor een warme choco bij een kerstbomenbos.
Keus genoeg en onze routes zijn leuk voor alle leeftijden!

Je krijgt van ons standaard een mandje mee met picknickkleed, koffie, thee en koeken. In de winter doen we daar warme kruiken, dekentjes en natuurlijk warme chocomelk bij.
En kers op de taart; de hond mag mee! (Tegen een klein bedrag aan schoonmaakkosten.)

Benieuwd geworden? Vraag dan HIER een geheel vrijblijvende offerte aan.


Onze routes

 • Elfstedentocht:

  Elfstedentocht:

  Wanneer te rijden: januari & februari
  Extra leuk om het jaar mee te starten! Rij door de mooie omgeving en bezoek elf leuke steden in de omgeving (max. 6 bij een halve dag). Bij iedere stad vind je een vraag om te beantwoorden. Alle antwoorden gevonden? Dan kun je met de letters gaan puzzelen om zo het eind antwoord te ontcijferen. Als jullie bij terugkomst het antwoord weten, hebben jullie een beloning verdiend!

 • De Pepernotenroute:

  De Pepernotenroute:

  Wanneer te rijden: Wanneer de Sint in het land is t/m 5 december
  Leuke stops van lokale ondernemers, mooie bezienswaardigheden en leuke activiteiten voor kinderen. Neem een extra schoentje van de kinderen mee voor bij onze open haard; wie weet zit er bij terugkomst iets leuks in!

 • Winter Wondertocht:

  Winter Wondertocht:

  Wanneer te rijden: 6 december t/m 6 januari
  Winterse route langs bijvoorbeeld een kerstbomenbos, ga op zoek naar ridders in een kasteel of bezoek een aantal van de andere stops waar je uit kunt kiezen! De kinderen kunnen onderweg het Kerstbomenraadsel oplossen om zo een cadeautje te verdienen.

 • Herfst tips:

  Herfst tips:

  Wanneer te rijden: september t/m november
  Een overzicht van leuke locaties en bezienswaardigheden om in de herfststemming te komen. Trek je kaplaarzen uit de kast en geniet van het prachtige kleurenpallet dat Moeder Natuur in dit seizoen te bieden heeft.

 • Molenroute:

  Molenroute:

  Wanneer te rijden: het hele jaar door
  Een gave route door Zuid-Holland en Gelderland waarbij je maar liefst vijftien molens passeert. Je kunt enkele molens ook van binnen bekijken. Langs de route staan verschillende soorten molens: stellingmolens, wipmolens en grondzeilers. Bij iedere molen vind je informatie over het bouwjaar en de geschiedenis.

 • Lek & Lingeroute:

  Lek & Lingeroute:

  Wanneer te rijden: het hele jaar door
  Een oer-Hollandse route waarbij je door polders, langs boomgaarden, knotwilgen, grazende koeien en leuke boerderijtjes rijdt. Rij langs de rivieren met aan hun zijde historische dorpjes en kerktorens die je al van verre ziet. Hollandser dan dit wordt het niet!

 • Bloesemtocht:

  Bloesemtocht:

  Wanneer te rijden: voornamelijk april en mei; afhankelijk van wanneer de bomen in bloei staan
  De Betuwe verandert tijdens deze periode in een prachtig bloemenkleed. Wij hebben de mooiste boomgaarden voor je op een rijtje gezet. Geniet van de geurende bloemenzee en vergeet vooral je camera niet voor die perfecte Insta-foto!

 • Natuuruitjes:

  Natuuruitjes:

  Wanneer te rijden: april t/m augustus
  Willen jullie erop uit met de kinderen? En zijn jullie grote natuurliefhebbers? Dan hebben wij een uitgebreid lijstje voor jullie samengesteld met de leukste natuuruitjes. Alle uitjes zijn gratis te bezoeken. De meeste uitjes zijn altijd geopend en anders staan de openingstijden erbij. Veel plezier!

 • Fortenroute:

  Fortenroute:

  Wanneer te rijden: Deze route is het hele jaar door (het beste) op vrijdag, zaterdag en zondag te rijden. De meeste forten zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag namelijk gesloten.
  Rij door het mooie polderland en bezoek onderweg de mooiste forten in de buurt. Onderweg kun je puzzelvragen beantwoorden.
  LET OP: Bij een halve dag huur vervalt de optie om de puzzelvragen te beantwoorden.

 • Zwoele Zomertocht:

  Zwoele Zomertocht:

  Wanneer te rijden: juni t/m september
  Ideaal voor de zinderende zomerdagen; deze tocht voert door het prachtige landschap in onze omgeving en voert je langs de leukste plekken waar je kunt genieten van het prachtige weer, of juist even lekker kunt afkoelen.
  Tip: neem vooral je zwemspullen mee!

Showroom oldtimers

Neem een kijkje in onze oldtimer showroom!

Van Houten naar Nieuwegein. Van Nieuwegein naar Amersfoort. Om ons vervolgens te settelen in het pittoreske Hoogblokland. Hét ideale vertrekpunt (vlak langs de A15 & A27) voor jouw volgende avontuur. In onze showroom komt niet alleen ons verhaal tot leven, we werken ook aan dat van jou. We creëren herinneringen. Om nooit te vergeten.

Bezoekadres showroom
Hoge Giessen 9A, 4221 MA Hoogblokland

Plan een bezichtiging

Je kunt ook digitaal een kijkje nemen in onze showroom

Bekijk de showroom

Ga ook op avontuur!