Oldtimer verhuur

Inspiratie: gelegenheden

Gelegenheden Gelegenheden

Heb je iets bijzonders te vieren? Bijvoorbeeld een huwelijksjubileum, een verjaardag of andere speciale gelegenheid? Vier het dan met een oldtimer! Onze mooie auto's zijn bijvoorbeeld beschikbaar voor een dagje toeren, een leuke dag met spelelement (denk aan een Escape Vroom of een Rally Speurtocht) of als Photobooth op jullie feest. In overleg met jullie kunnen we de bus (tegen een meerprijs) versieren in het gewenste thema. Denk aan een kofferbak vol met ballonnen of hartjesstickers op de zijkanten! Uiteraard mogen jullie ook zelf versiering aanbrengen, zolang deze geen schade achterlaat aan onze klassiekers.

Hieronder hebben we een aantal voorbeelden op een rijtje gezet van de gelegenheden waarvoor onze oldtimers worden ingezet.

Benieuwd geworden? Vraag dan HIER een geheel vrijblijvende offerte aan!


Gelegenheden

 • Huwelijksjubileum

  Huwelijksjubileum

  Willen jullie iets speciaals doen voor jullie huwelijksjubileum? Kies er dan bijvoorbeeld voor om met de hele familie op pad te gaan met onze prachtige oldtimers! Denk bijvoorbeeld aan een stoet met kleurrijke Lelijke Eendjes of Kevertjes, of stap met z'n allen in een VW busje (of meerdere!). Uiteraard ook leuk om cadeau te doen aan een jubileumpaar om 'die goeie ouwe tijd' te herdenken. ;-)

 • Huwelijksaanzoek

  Huwelijksaanzoek

  Ben je op zoek naar een originele manier om je partner ten huwelijk te vragen? Vraag het met een oldtimer! Eventueel kunnen wij zorgen voor een fles bubbels als jullie terugkomen, of bijvoorbeeld ballonnen in hartvorm in de kofferbak. Samen met jou zorgen wij ervoor dat het aanzoek een happening wordt om nooit te vergeten!

 • Galavervoer

  Galavervoer

  Heb je een examenfeest of schoolgala? Steel de show met een oldtimer! Alle ogen zijn op jullie gericht als jullie aankomen in één van onze stijlvolle auto's. Een moment om nooit meer te vergeten!

 • Romantisch uitje

  Romantisch uitje

  Wat is er nou romantischer dan een dagje toeren in een prachtige klassieker samen met je geliefde? Wij zorgen voor een picknickmandje met koffie/thee en koekjes voor onderweg. neem zelf een lekkere lunch mee of bestel er één bij de bakkerij vlakbij onze locatie. Rijd naar de prachtigste locaties en geniet van elkaars gezelschap terwijl de wind door je haren waait. Maak zelf de mooiste foto's of huur één van onze huisfotografen in om deze geweldige dag vast te leggen.
  LOVE, LOVE, LOVE!

 • Vrijgezellenfeest

  Vrijgezellenfeest

  Wil je een uniek vrijgezellenfeest organiseren? Kies dan voor een oldtimer! Beleef een onvergetelijke dag in een prachtige klassieke wagen. Neem je vrienden mee en geniet van een dag vol avontuur en nostalgie. Of je nou een dagtrip wilt maken, naar een mooi uitkijkpunt of gewoon een spel onderweg wilt spelen; alles is mogelijk in één van onze VW bussen, stoere Mustangs, grappige Eendjes of romantische Kevertjes. Boek nu en geniet van een onvergetelijke dag!

 • Verjaardag

  Verjaardag

  Een bijzondere verjaardag, daar hoort een bijzondere activiteit bij! Ga bijvoorbeeld met vrienden of familie een dagje toeren met (één van) onze oldtimers! Je bepaalt zelf waar je heen rijdt, of je kiest voor één van onze gratis routes. Ga op pad met onze Escape Vroom of een Rally Speurtocht, of ga voor die geweldige Insta foto's! Ook leuk; maak een tour langs al je geliefden om taart langs te brengen en felicitaties in ontvangst te nemen of verras de jarige met een dagje er op uit in een oldtimer uit zijn/haar geboortejaar!

Showroom oldtimers

Neem een kijkje in onze oldtimer showroom!

Van Houten naar Nieuwegein. Van Nieuwegein naar Amersfoort. Om ons vervolgens te settelen in het pittoreske Hoogblokland. Hét ideale vertrekpunt (vlak langs de A15 & A27) voor jouw volgende avontuur. In onze showroom komt niet alleen ons verhaal tot leven, we werken ook aan dat van jou. We creëren herinneringen. Om nooit te vergeten.

Bezoekadres showroom
Hoge Giessen 9A, 4221 MA Hoogblokland

Plan een bezichtiging

Je kunt ook digitaal een kijkje nemen in onze showroom

Bekijk de showroom

Ga ook op avontuur!