Oldtimer verhuur

We Love Oldtimers Bedrijfsevenementen

 

Voor bedrijfsevemenevenementten kan het een toegevoegde waarde zijn om een oldtimer te huren. Je kunt een oldtimer inzetten als photobooth, om promotie materiaal tentoon te stellen of om bijvoorbeeld interviews te houden. 

De oldtimer zal een eyecatcher zijn voor jullie bedrijfsevenement. We hebben oldtimers in alle soorten en maten dus misschien ook wel in et kleurethema van jullie bedrijfslogo. De mogelijkheden voor het promoten door middel van een oldtimer zijn bij ons oneindig. Wij denken mee met het bedrijf en zullen gezamenlijk een toffe promotie voor jullie bedrijf kunnen realiseren.

Je kunt een oldtimer inzetten op een bedrijfsevenement op de volgende manieren:

- Sampling

- Beurzen

- Personeeluitjes

- Opening

- Interviews

- Presentaties/demonstraties

 

 Stuur ons gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om meer informatie te krijgen over bedrijfsevenementen! 

Showroom oldtimers

Neem een kijkje in onze oldtimer showroom!

Van Houten naar Nieuwegein. Van Nieuwegein naar Amersfoort. Om ons vervolgens te settelen in het pittoreske Hoogblokland. Hét ideale vertrekpunt (vlak langs de A15 & A27) voor jouw volgende avontuur. In onze showroom komt niet alleen ons verhaal tot leven, we werken ook aan dat van jou. We creëren herinneringen om nooit te vergeten.

Bezoekadres showroom
Hoge Giessen 9A, 4221 MA Hoogblokland

Plan een bezichtiging

Je kunt ook digitaal een kijkje nemen in onze showroom

Bekijk de showroom

Ga ook op avontuur!